Content1 | col3
Norges eldste Yamarin-forhandler Yamarin modell

Snakk med oss om Yamarin båter

På knappe 40 år har båtene finske Yamarin blitt den ubestridte markedslederen i Europa. Yamarins produktspekter spenner fra små skjærgårdsjeeper, med og uten overbygg til små cabincruisere. Båtene fra Yamarin leder ikke bare an i størrelse. Den finske giganten er også den aktøren som satser mest på innovasjon og nytenkning. Når du kjøper en ny Yamarin har du en båt som i de fleste tilfeller er forut for sin tid. På enhver Yamarin er det byggekvalitet i minste detalj - aldri knirk eller slark.

Ved siden av kvalitet kjennetegnes Yamarin av gode kjøregenskaper, komfortabel og sikker kjøring. Designet er tidløst og ingen av konkurrentene holder seg like godt i pris. For den miljøbevisste båtkjøper har Yamarin dessuten stort fokus på miljøaspektet gjennom hele produksjonsprosessen.

Yamarin er tilgjengelig i et bredt utvalg av båttyper og størrelser:
  • Bowrider / Twin-konsoll - 16-12 fot
  • Skjærgårdsjeeper - 14-21 fot
  • Daycruisere - 21-28 fot

Kjøkøysund Marina er Norges eldste Yamarin-forhandler. Vi er ikke en A4 båtforhandler. God gammeldags service er en selvfølge, og vi gjør alt for våre kunder. På lag med Kjøkøysund Marina blir det rett og slett enklere å ha båt.


Last ned PDF-brosjyre over Yamarins 2019 modeller »

 

Last ned PDF-brosjyre over Yamarin Cross 2019 modeller »

  

Trykk her for å se samlet oversikt over tester av Yamarin båter »

Interessert i å vite mer om Yamarin? La oss hjelpe deg!

Kontakt oss ›
<pre style='color:red;font-weight:800;'><!-- Syzweb error: Could not find field smImageText. Check your template! --></pre>

Nyhet Yamarin 64 Cross Bow Rider

Sjekk ut Yamarins nye 64 Cross Bow Rider Les mer »
 
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner