Content1 | col3
Ingen andre vannscootere kan gi deg den meget spesielle “WaveRunnerfølelsen” Norges eldste Yamarin-forhandler

Når du kjenner det, kommer du til å ønske det

Ingen andre vannscootere kan gi deg den meget spesielle “WaveRunnerfølelsen”.

 

Hvorfor?

Fordi det har tatt årevis med utvikling og fokus på teknisk innovasjon for å skape den – og å levere den bemerkelsesverdige serien vår med klasseledende modeller.

 

Last ned brosjyre »        Last ned prisliste »

Hver eneste detalj i teknologien og stylingen gjør at du føler deg som ett med maskinen og i harmoni med vannet. Det er dette som gjør WaveRunneropplevelsen så annerledes – og så fullstendig unik. Kraft på vannet.

 

En jevn, rask og økonomisk Yamaha-motor er det høytytende hjertet i WaveRunner. Den er konstruert eksklusivt med tanke på vannet fra bunnen av og er utviklet for å gi feilfri ytelse i dette svært krevende miljøet ved hjelp av de nyeste marine teknologiene – alt for å gi deg glede og en god opplevelse.

 

Innovasjon er kunsten vår Yamaha er kjent i vannscooterbransjen for å ha laget mange av de banebrytende fremskrittene, men de nyeste innovasjonene våre er ganske enkelt imponerende. Fra de helt nyeste nyskapende TR-1-motorene til det revolusjonerende RiDE®-systemet med den intuitive kontrollen.

 

Fra praktisk elektrisk trim til det nyeste, superlette og svært robuste NanoXcel2-skrogmaterialet. Hos Yamaha er innovasjon en kunst i seg selv. Finn ut mye mer på Yamaha-Marine

 

 

Last ned brosjyre »        Last ned prisliste »

 

 

Interessert i å vite mer om WaveRunner? La oss hjelpe deg!

Kontakt oss ›
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner