Content1 | col3
20-års erfaring som forhandler av aluminiumsbåter Norges eldste Yamarin-forhandler

Skjærgårsjeep og Bowrider i aluminium – sjøens pick-up

En vedlikeholdsfri skjærgårdsjeep som tåler en trøkk. For godt til å være sant? Aluminiumsbåter har vært på markedet i en årrekke, og de siste årene har det skjedd en stor utvikling, ikke minst på designsiden hvor aluminium absolutt ikke står noe tilbake for glassfiber. Takket være en utrolig stivhet i skroget går aluminiumsbåter dessuten bedre i vannet enn glassfiber.

Yamarin Cross kombinerer fordelene med aluminium og glassfiber. Vi konverterte skroget av våre populære modeller i solid aluminium struktur, men vi beholdt den stilfulle glassfiber interiøret og de familievennlige løsningene. Kombinert med de flotte kjøreegenskapene som Yamarin båter er kjent for og verdens mest populære utenbordsmotor, Yamaha, tilbyr Yamarin Cross et friskt alternativ for rekreasjons båtfolk og en etterlengtet tillegg til Yamarin området.

Finn priser og brosjyre under Yamarin.

 

Kjøkøysund Marina har mer enn 20 års erfaring som forhandler av aluminiumsbåter og hjelper deg å finne rett modell for ditt behov. Kvalitetsprodusentene Yamarin leverer varene.  Yamarin er markedsleder med sine innovative Bowrider og Cross kolleksjoner. Allsidighet og robusthet som den perfekte hyttebåt.

Kjøkøysund Marina er blant de som har lengst erfaring med alumniumsbåter. Vi er ikke en A4 båtforhandler. God gammeldags service er en selvfølge, og vi gjør alt for våre kunder. På lag med Kjøkøysund Marina blir det rett og slett enklere å ha båt.

 

Prisliste Yamarin Cross 2019 »

Interessert i å vite mer om alubåter eller en av våre merker? La oss hjelpe deg!

Kontakt oss ›
Syzweb publiseringsløsning levert av MarkedsPartner