Kjære kunde!

Takk for at du har betrodd oss oppgaven med å ta vare på båten din.

Vi vet hvor viktig det er for deg at båten din går som en klokke akkurat de dagene hvor du skal nyte skjærgården. Når du har valgt oss kan du være trygg på at båten din fungerer som den skal og er klar på vannet når du vil.

Vi vet hvor mye det betyr for båtgleden at du har akkurat den båten som passer deg best. Når du kjøper båt hos oss får du derfor dønn ærlige og kompetente råd. Vi selger dessuten kun utstyr og båter som vi mener hører inn under kategorien «best i sin kategori». Utstyret og båtene vi forhandler er derfor gjengangere som testvinnere år etter år.

Er du ikke kunde av oss allerede, men lurer på om vi kan være noe for deg er du hjertelig velkommen til å ta turen innom eller slå på tråden for en uforpliktende båtprat.

God sommer!

Bjørnar Aas, Daglig leder Kjøkøysund Marina

– Bjørnar Aas, Daglig leder

Med 30 års drift er Norges eldste Yamarin-forhandler blitt et kompetansesenter og folk kommer hit for å handle Yamarin, Yamarin Cross og Yamaha-motor. Eier og daglig leder av Kjøkøysund Marina AS, Bjørnar Aas, er viden kjent for å være ihuga entusiast og er en ekspert på disse båtene og motorene.

Kjøkøysund Marina ble i 2018 kåret til European Yamarin dealer of the Year.

Alt du trenger å gjøre er å nyte båten – vi tar oss av service, oppgradering, vinterlagring – alt din båt ønsker seg!

Vi har marinaer på Kjøkøya og på Gressvik i Fredrikstad, men våre kunder ferdes over hele Sør-Norge.

Vi er Norges eldste Yamaha-forhandler, med over 40 års erfaring. Vi selger kun utstyr og båter som vi mener hører inn under kategorien ”best i sin kategori”. Utstyret og båtene vi forhandler er derfor gjengangere som testvinnere år etter år.

Vi har to marinaer; én på Kjøkøya og én på Gressvik i Fredrikstad.

Se kart, åpningstider og mer informasjon her.